Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

"Ο φαλλοκρατισμός των γυναικών" ή αλλιώς "πώς τα κάναμε έτσι πάλι?"

Ο κώδικας ντυσίματος "dress to kill" στο πρώτο ραντεβού
Μόνο του δε πειράζει, αλλά, συνήθως πάει σετάκι με το, ανέβασα –το βυζί-στις-αμυγδαλές-το-μίνι-στους-προσαγωγούς-και-τις-φτέρνες-στα-Ιμαλάια, αλλά εσύ αν είσαι σωστός άντρας θα με κοιτάς μόνο στα μάτια

Ο κώδικας «δε το κάνω στο πρώτο ραντεβού για να μη με περάσει για εύκολη».
Που, ας πούμε, άμα το κάνεις μετά το μηνα θα έχεις και μια επίφαση κοσμιότητας και που, πάλι ας πούμε, μπορεί και να σκεφτεί να μείνει μαζί σου γιατί είσαι καλό κορίτσι και ίσως, λέω ίσως, μέχρι και που μπορεί να αξίζεις να φέρεις δόξα και τιμή το επίθετο του, μη σου πω και τους απογόνους του. Το ότι, τρις ας πούμε, δε θέλεις να το κάνεις από το πρώτο ραντεβού γιατί, δε σε τραβά τόσο, ή ακόμη καλύτερα, ότι γουστάρεις τρελά και θα το κάνεις και από το πρώτο και από τα τρία τέταρτα δε παίζει?

Ο κώδικας «κάνω στοματικό γιατί αλλιώς θα με πάρει για μούχλα».
Είναι η ίδια που σταματά το στοματικό βία-βία μέχρι το πρώτο παιδί, γιατί τώρα νιώθει μάνα μ.χ, και μετά φταίει ο άλλος που,-άλλον μας δείξατε κι άλλον μας μπήξατε- και πάει με τη όποια πρώτη χαριέσσα οξυζεναρισμένη βρει μπροστά του γιατί του έλειψε.

Το μέγα ερώτημα «κι αν πάω μαζί του και μ αφήσει»?
Γιατί εσύ δε μπορεί να τον αφήσεις? Και τί σχέση έχει το ποτε και πώς με το πόσο θα μείνει μαζί σου? Και, ειρήσθω εν παρόδω, να κι αν μείνει να κι αν δε μείνει, αν είναι να τελειώσω τη σχολή του Κουν για να έχουμε καλή σχέση

Στα μέχρι τώρα χρόνια μου έχω γνωρίσει ελάχιστες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν αυτό που πραγματικά είναι κι όχι σαν –πώς το λένε αυτό που δίνεις κάτι για να πάρεις κάτι άλλο, ξεχνάω τη λέξη-είδος।
Ο έρωτας-το σεξ, είναι ή θα έπρεπε να είναι χαρά . Το να δίνομαι εκεί που θέλω, όταν θέλω, κρύβει πολλούς αγώνες πίσω του.
Αγώνες που, μέσα σε δυο λεπτά, απαξιώθηκαν προχθές μπροστά στα μάτια μου από οικογενειακή φίλη –νέα, δημιουργημένη, μέσα στα πράγματα κι ότι άλλο τέλος πάντων φαίνεται να μετρά- στην απάντηση που έδωσε στη κόρη της, 20 ετών όταν τόλμησε να πει πως το αγόρι της είναι παρά πολύ καλό παιδί και είναι καλά μαζί του, αλλά στο κρεβάτι…

«Αυτή τη δουλεια θα κάνουμε τώρα! Θα αφήσεις τέτοιο παιδί να βρεις άλλον και μετά άλλον! Πουτάνα θα σε κάνω?»

9 σχόλια:

tsaousa είπε...

Συμφωνώ με την άποψη σου. Το σεξ είναι χαρά, όχι σκέψη.

korinoskilo είπε...

πολυ αγωνα για λιγη χαρα τελικα :Ρ

τα one night stand .... και αυτα μετα απο ενα μηνα? :Ρ

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ω, Θεέ μου!

Εντελώς Respect!

Επιτέλους, σωστά λόγια!!!

Πέστα! Πέστα, μπας κι ακούσουν όλες, ντε!!!


Καλησπέρα σας!...

Ανώνυμος είπε...

λεω να γίνω φαν σου!! Διότι κι εγώ απο θεσσαλονίκη, παλαιας κοπής αυτο το πως το ειπες, φεμινίστρια κλπ.
dirtyoldwoman

anna είπε...

Πάρα πολύ λογικές σκέψεις!!!Μπράβο που το θέμα το ανακινεί μια γυναίκα!!!Το "ειρήσθω εν παρόδω"!!!!Καλά με άφησε ξερή!!!Καλησπέρα.

Heliotypon είπε...

Μια ζωή υποκρισία είναι οι "πολιτισμένες" κοινωνίες. 'Οχι μόνο η δική μας, αλλά όλες. Από το ντύσιμο (dress code) ξεκινάει και παίρνει μπάλα κι όλα τ' άλλα. Ξαναλέω τη γνωστή (σε μερικούς) ρήση του Eco: Στην κοινωνία που ζούμε δεν επιτρέπεται να σκοτώσεις αλλά επιτρέπεται να πεις "αυτός σκότωσε". Επιτρέπεται να γαμήσεις, αλλά δεν επιτρέπεται να πεις "αυτός γάμησε".

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

tsaousa, εγκλωβισμένε, anna, καλημερα σας και καλό Σαββατοκύριακο!

korinoskilo μ αρέσουν οι προβληματισμοί σου! :))

dirtyoldwoman περάστε καθήστε στο πόδι μην είστε!

Heliotypon ή κάτι δε γράφτηκε σωστά, ή ο κύριος Eco βρισκόταν σε τρυκυμία εν κρανίο όταν το έγραφε. Καλή σου μέρα :)

Heliotypon είπε...

Γιατί, δεν ισχύει αυτό;

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

Heliotypon προσωπικά δε βγάζω νοήμα. Αν θέλεις μου το εξηγείς :)