Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ευνουχισμός

67% των γυναικών λέει η ερευνά της εφημερίδας βρίσκουν σαν χειρότερο ελάττωμα των ανδρών το ότι δε μπορούν να πάρουν αποφάσεις εύκολα, ότι είναι αναβλητικοί, ότι δεν έχουν πυγμή, με δυο λόγια ότι…Δεν είναι άντρες!

Όπα ρε φιλενάδα. Άραξε.
Ο ευνουχισμός ξέρεις είναι πράξη τελεσίδικη. Δε πας να ευνουχίσεις το έρμο το ζωντανό επειδή δε παίζει τα μυστικά της Εδέμ σήμερα και βαριέσαι. Το σκέφτεσαι, το ξανασκέφτεσαι, μετράς υπέρ και κατά, παίρνεις πληροφορίες από άλλους που το τόλμησαν και μετά σηκώνεις το μπαλτά. Δεν ευνουχίζεις και μετά λες "κοιτά να δεις φίλε μου λάθος έκανα αυτόν τον ήθελα για επιβήτορα".

Ο άντρας είναι άντρας η γυναίκα είναι γυναίκα και το αυτοκίνητο είναι αυτοκίνητο.

Τι μας λέει αυτό σε πρώτη ανάγνωση?
Πως όλα εν σοφία εποίησε και πιο συγκεκριμένα διάφορα είδη που κάνουν διαφορετικές δουλειές.(καλά δεν είναι και γαμώ τις επιστημονικές τοποθετήσεις αλλά το βασικό νόημα το κατάλαβες)
Σε δεύτερη τι μας λέει?
Πως υπάρχει οικονομία στη φύση κι αν ένα είδος εκλείψει ένα άλλο θα πάρει τη θέση του.

Που σημαίνει πως αν εσύ βαρέθηκες να είσαι γυναίκα και θέλεις να γίνεις άντρας κάποιος άλλος πρέπει να πάρει τη θέση σου. Για μάντεψε! Άντε να σε βοηθήσω. Δεν είναι το αυτοκίνητο…

2 σχόλια:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Κρίμα ένα τόσο καλό post να είναι ορφανό από σχόλια!...
Έτσι είναι οι φεμινίστριες παλαιάς κοπής;
Γιατί αν είναι έτσι, τότε τα "νέα μοντέλα" είναι που έχουν κάνει τη λέξη συνώνυμη της "μαλακισμένης" (με το μπαρδόν)

Αχ, καλά τα λες, σοφή Σοφία! Όταν η γυναίκα γίνει άντρας, τότε επειδή ο άντρας δε μπορεί να γίνει ο superman, λουφάζει...

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

Κοκκίνησα. Σοβαρά το λέω. Δε περίμενα να το διαβάσει κανείς μετά τόσο καιρό. Ευχαριστώ!